KUNSTUGE MED SUPERFLEX

Symboler, samfund og drømmelande. Det er nogle af de emner, som tre 8. klasser på Præstemoseskolen har arbejdet med i den forløbne uge. Klasserne har haft temauge, hvor emnet har været nationalisme. Til arbejdet har eleverne blandt andet fået hjælp og udfordring af kunstnergruppen Superflex. Udarbejdelse af en national identitet og til sidst et benspænd hvor alle lande bliver del af en SUPERUNIONEN. (Januar 2015)

MONEYPOETRY

THVG (Sæson II - The Village) er ved at udvikle et koncept om penge. Hvad er prisen? Hvordan bruger vi penge? Hvad gør penge gøre for os? Hvad med deleøkonomi? Eleverne mødtes med Gerd Laugesen (digter/forfatter) i Københavns Lufthavn. De drøftede, hvad penge er og værdien af ting. De klippede en halvtredskroneseddel og tapede den sammen og forsøgte at købe en avis, besøgte en 7-11 og forsøgte at veksle en pengeseddel i banken. De klippede forskellige ord i Børsen , som de derefter sendt til dramaturg Majse Garde Bergmann, der skal samarbejde med THVG. (Marts 2015)

Citat af Gerd Laugesen; "Der er ingen penge i penge”.